Train op jouw manier

Training gericht op jouw wensen en doelen
is leuker en dus goed vol te houden

Personal training

Doelgericht werken aan een sterker lichaam
met leuke trainingen.

Wil je afvallen? Spiermassa opbouwen? Revalideren na een (zware) blessure? Ik help je graag om op een veilige, efficiënte en vooral leuke manier krachtiger te worden.

 

De trainingen van StaalVitaal zijn nooit hetzelfde. Elke training wordt aangepast op jouw doel en jouw wensen. Doordat ik gestudeerd heb voor Fysiotherapeut heb ik veel kennis van het lichaam en kan ik veel klachten goed en adequaat behandelen. Er zijn veel verschillende oefeningen waarmee je je doel kan bereiken. We zoeken samen uit welke het beste bij jou past. Dus bij StaalVitaal geen standaard rondje in de sportschool of een basis schema. We maken er een op jou aangepaste training van die je binnen ‘no time’ op een leuke manier in top shape krijgt.

 

Ben jij benieuwd geworden? Of weet je al zeker dat je wilt trainen met een ervaren, vakkundige personal trainer? Neem contact op!

Small Group
Training

Leuk, veilig en voordelig trainen onder
professionele begeleiding.

Een goed en voordelig alternatief voor de Personal trainingen. Elke training is uitdagend en word met oog op functionaliteit gegeven. Je hebt les van een ervaren fitness professional/ fysiotherapeut. Er wordt goed op houding en het correct uitvoeren van de oefeningen gelet. Dus ook de kans op blessures tijdens deze training is minimaal.

 

Elke training wordt gegeven aan minimaal 2 personen en maximaal 5 personen. Je kunt je inschrijven via de mail, de telefoon of via facebook. Als je je inschrijft en je bent niet aanwezig worden er wel kosten in rekening gebracht. Wanneer en waar welke trainingen precies plaatsvinden vind je terug op Facebook. Het algemene rooster vind je door op de afbeelding hieronder te klikken. Ook kan je natuurlijk altijd bellen voor een proeftraining!

 

Zorg dat je niets mist en like de facebook pagina.

 

lesrooster-small-group-trainingen Juli'18

Groepsfitness lessen

Leuke trainingen die gewoon in je abonnement
bij de sportschool zitten.

Voor elk doel en bijna elke smaak is er wel een groepsles te vinden. Ik geef les op een aantal sportscholen in de regio. Ik ben in het bezit van internationale certificaten voor het geven van Les Mills BodyPump en CXworX. Daarnaast geef ik ook zogenoemde ‘free style’ lessen op het gebied van conditie, core stability en bodyshape.

 

Ik vind de groepslessen een leuke manier van sporten en een goede manier van het voortzetten van sporten na een revalidatie/personal training. Het houdt je op een leuke manier in goede conditie en zorgt ervoor dat je aan je wekelijkse bewegingsbehoefte voldoet.

 

Op de site van Les Mills vind je jouw favoriete les bij jou in de omgeving. Het zijn geweldige lessen en in elk deel van het land heb je leuke instructeurs die hun best doen om jou een zo leuk en goed mogelijke ervaring te geven. Bijna iedere sportschool laat je een gratis proefles doen, dus waar wacht je op? Kom snel in beweging! Wie weet zien we elkaar in de les.

 

Wil je als sportschool een gecertificeerde instructeur inhuren kan dat ook bij StaalVitaal. Neem contact op!

Christopher Staal

StaalVitaal is gevestigd op de Molenstraat 11 te Putten. Ik geef de massages en trainingen op afspraak ook bij je thuis. Mijn visie: echt goed en effectief trainen doe je vanuit de basis. De lichaamsbasis - de core - is de stabiliserende kern van je lichaam. Ik wil mensen trainen met het doel ze sterker, stabieler en fitter te maken. Daar heb ik mijn Small Group Trainingen op aangepast. We trainen coördinatie, stabiliteit en conditie. Zo heb je alles in een! Advies nodig? Bel me gerust. StaalVitaal staat ingeschreven bij de KVK onder nummer: 57502560.