Coaching

Planmatig en doelgericht werken aan meer vitaliteit.

Klachtbestrijding

Gericht bewegen met een onderbouwd plan om je
zo snel mogelijk van een blessure af te helpen

Heb je last van lichamelijke ongemakken of een vervelende blessure, dan wil je daar zo snel mogelijk van af. StaalVitaal helpt je graag op meerdere manieren. Ik vind het belangrijk om samen met jou te zoeken naar een oplossing die voor jou het beste werkt. Daarom stellen we samen een plan op wat we ook samen gaan doorlopen. Dit kan betekenen dat je eerst oefeningen thuis krijgt of dat we het gaan hebben over je lichaamshouding of misschien moeten we het lichaam eerst tot rust laten komen door een aantal massages.

 

We zijn er niet alleen voor je op afspraak, maar ook de rest van de dag. ‘We houden contact’ heeft voor mij echt betekenis. Heb je vragen? Ben je vergeten hoe je een bepaalde oefening uit moet voeren of doet een oefening pijn? Ik reageer altijd snel via App, SMS of telefonisch en dat hoort gewoon bij de service. Waar het mij om gaat is dat je snel herstelt en weer met veel plezier je (trainings-) ritme kunt oppakken.

 

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Bel of App naar 0623 251 183, mail of stuur een bericht via facebook voor meer informatie.

Workshops

Inzicht geven op het gebied van beweging en gezondheid

StaalVitaal streeft naar een gezonde en vitale levensstijl voor zoveel mogelijk mensen. Ik organiseer workshops op verschillende locaties in heel Nederland. Elke keer met een goed onderwerp en de juiste informatie. Dit doe ik samen met andere professionals.

 

Vind je dit interessant of wil jij juist een workshop organiseren (bijv. op school, op je vereniging of bedrijf). Neem contact op met StaalVitaal. Om goed op te hoogte te blijven van alle activiteiten van StaalVitaal like je de StaalVitaal Facebook pagina. Hierop staan weetjes, feiten, tips en komen er vaak acties op. Ook wordt er op de Facebook-pagina tijdig aangegeven waar en wanneer er workshops worden gegeven en wat de kosten zijn.

Christopher Staal

StaalVitaal is gevestigd op de Molenstraat 11 te Putten. Ik geef de massages en trainingen op afspraak ook bij je thuis. Mijn visie: echt goed en effectief trainen doe je vanuit de basis. De lichaamsbasis - de core - is de stabiliserende kern van je lichaam. Ik wil mensen trainen met het doel ze sterker, stabieler en fitter te maken. Daar heb ik mijn Small Group Trainingen op aangepast. We trainen coördinatie, stabiliteit en conditie. Zo heb je alles in een! Advies nodig? Bel me gerust. StaalVitaal staat ingeschreven bij de KVK onder nummer: 57502560.