Breng je leven in beweging

Voor je het weet ga je vooruit!

Staalvitaal

Sterk en vitaal zijn voor een plezieriger leven

StaalVitaal wil je gezonder en sterker maken. Een sterk lichaam vind ik belangrijk. Je moet er ten slotte je hele leven mee doen. Versterk je spieren en skelet zodat ze jouw activiteiten goed kunnen opvangen. Je krijgt dan niet snel blessures, zodat je kunt doorgaan. Lekkerder in je vel zitten betekent meer plezier in je leven.

Met StaalVitaal bied ik:

  • Massagetherapie
  • Personal Training en Personal Coaching
  • Small Group trainingen
  • Groepslessen
  • Vitaliteitsprojecten voor bedrijven

Christopher Stalenburg

Onderneem wat je leuk vindt, dan hou je het zeker vol.

De naam van mijn bedrijf is afgeleid van mijn eigen naam. Ik ben fysiotherapeut, enthousiast sporter, gediplomeerd instructeur en woon in Putten. Ik heb besloten mijn eigen bedrijf op te starten omdat ik met de mensen bezig wil zijn. Ook vind ik ondernemen erg leuk en uitdagend. Mijn visie, en dus ook die van StaalVitaal, is dat je iets moet doen wat je leuk vind en wat je goed kan. Ik vind dit leuk om te doen, kan het goed en leer steeds weer nieuwe dingen bij!

Dat zegt meteen wat ik wil bereiken met StaalVitaal. Ik vind bewegen en het goed gebruiken van je lichaam erg belangrijk. Als je lichaam goed in conditie is kun je veel meer obstakels overwinnen en voel je je beter. Ik wil graag jou helpen in het vinden van een training en een eet- en leefritme dat bij je past.

Tarieven

Ontspanningsmassages:              Vitaalmassages:
30 minuten: €30                          30 minuten: €37.5             
45 minuten: €37.5                             45 minuten: €42.5
60 minuten: €50                             60 minuten: €55
 
Stoelmassages:                              Personal Training: 
20 minuten: €27.5                             30 minuten: €30 
30 minuten: €32.5                             45 minuten: €37.5
                                                          60 minuten: €50
 
Small Group Trainingen:                    
Losse Training:    €17              1ste proefles = 2x meedoen
 –
Voor elke dienst is er een Cadeaubon beschikbaar tegen dezelfde prijs. Verder werk ik niet met abonnementen maar met strippenkaarten, zo betaal je nooit teveel! Vraag naar de voordelen, hoe meer je afneemt des te groter de korting.
 –
StaalVitaal op locatie laten komen? Dan betaal je €0,25 per km reiskostenvergoeding.
 

Christopher Staal

StaalVitaal is gevestigd op de Molenstraat 11 te Putten. Ik geef de massages en trainingen op afspraak ook bij je thuis. Mijn visie: echt goed en effectief trainen doe je vanuit de basis. De lichaamsbasis - de core - is de stabiliserende kern van je lichaam. Ik wil mensen trainen met het doel ze sterker, stabieler en fitter te maken. Daar heb ik mijn Small Group Trainingen op aangepast. We trainen coördinatie, stabiliteit en conditie. Zo heb je alles in een! Advies nodig? Bel me gerust. StaalVitaal staat ingeschreven bij de KVK onder nummer: 57502560.