Stress, fysieke spanning, pijnklachten?

De juiste massage ondersteunt je herstel
en helpt je te ontspannen

Vitaal massage

Gericht op het verhelpen van specifieke klachten
door een combinatie van technieken.

De Vitaal massage is mijn specialiteit. Met mijn achtergrond als fysiotherapeut heb ik al veel mensen met behulp van de Vitaal massage van hun klacht afgeholpen.

 

Tijdens de massage ga ik op zoek naar de oorzaak van de klacht door te voelen waar spanning zit en door gerichte vragen te stellen. Ik werk vervolgens aan verlichting van pijn en herstel van het spierweefsel door middel van kneed- en drukpunttechnieken. Vitaal massage is een effectieve therapie voor het vrijgeven van spierspanning en het herstel van het evenwicht in uw lichaam.

 

Een Vitaal massage duurt een half uur tot 90 minuten, afhankelijk van je wens of klacht.

Ontspanningsmassage

Stress verminderen door ontspanning
van lichaam en geest.

Met een ontspanningsmassage pakken we de buitenste lagen van het lichaam aan. Het is een passieve behandeling waarbij je zelf niets hoeft te doen en niet zal worden uitgerekt. Er wordt tijdens de massage gebruikt gemaakt van kalmerende oliën die de spieren tot rust laten komen om het lichaam nog meer te laten ontspannen.

 

Voor een ontspanningsmassage maken we – afhankelijk van wat je wilt – graag een half uur tot twee uur tijd.

Stoelmassage

Even een rustpuntje met een massage vanuit
een stoel over de kleding heen!

Een stoelmassage verbetert de bloedcirculatie naar het bovenlichaam waardoor je meer energie krijgt. Door de belangrijkste spieren in nek en bovenrug te masseren kan de massage stijfheid en pijn verminderen. Stoelmassage is een kalmerende en stress verlichtende therapie die geschikt is voor iedereen, of er nu klachten zijn of niet.

 

Deze korte sessie kan helpen bij veel voorkomende klachten, zoals opgetrokken schouders, stijve nek en pijnlijke armen. Sommige mensen ervaren een afname in hoofdpijn, die vaak worden veroorzaakt door spanningen in de nek. Naast deze fysieke voordelen, zal de stoelmassage ervoor zorgen dat je even rust vind in de stress van alledag.

 

Ik neem de massagestoel mee naar de plek waar je de massage wilt hebben. Zo kost het jou niet meer dan 10 tot 20 minuten.

Christopher Staal

StaalVitaal is gevestigd op de Molenstraat 11 te Putten. Ik geef de massages en trainingen op afspraak ook bij je thuis. Mijn visie: echt goed en effectief trainen doe je vanuit de basis. De lichaamsbasis - de core - is de stabiliserende kern van je lichaam. Ik wil mensen trainen met het doel ze sterker, stabieler en fitter te maken. Daar heb ik mijn Small Group Trainingen op aangepast. We trainen coördinatie, stabiliteit en conditie. Zo heb je alles in een! Advies nodig? Bel me gerust. StaalVitaal staat ingeschreven bij de KVK onder nummer: 57502560.